top of page
Serious Conversation

Mi az a coaching?

 

A coaching olyan támogató beszélgetéssorozat, mely segít valamilyen elakadásodon átlendülni. A módszer alapvetése, hogy a saját problémájának mindenki maga a legjobb ismerője, ennél fogva a legjobb megoldást is csak ő maga képes megtalálni.

 

Vannak olyan helyzetek, amikor szükséged lehet azonban egy külső szemre, aki meghallgat és tükröt tart neked, amely által élesebben és több szemszögből is rá tudsz látni a szituációra. A folyamat során a coach támogatásával a magad tempójában jutsz el a saját magad számára legmegfelelőbb megoldásra.

 

 

Hogyan épül föl a coaching folyamat?

 

Az első beszélgetés alkalmával közösen ránézünk a helyzetre, amiben változást szeretnél elérni, majd ennek tükrében megállapodunk a találkozásaink tervezett számáról és rendszerességéről. Az ülések hossza másfél óra.

 

Beszélgetéseink keretében különböző technikák segítségével arra ösztönözlek, hogy saját erőforrásaidat kihasználva lépj egyre közelebb az általad kitűzött célhoz. Szeretem mérhetővé tenni a folyamat eredményeit, ezért rendszeresen reflektálunk arra is, hogy hol tartunk a fejlődésben.

Egyéni coaching

Hogyan dolgozom?

 

Fejlesztő munkámmal ahhoz szeretnék hozzájárulni, hogy az önmagunkkal és a környezetünkkel kialakított harmónia által kiegyensúlyozott, békés, szeretettel teli világot teremthessünk magunk köré mind a családunkban, mind a munkahelyen és társadalmi szinten is. Hiszek a bizalom és az együttműködés erejében. Ezzel a szemlélettel igyekszem élni az életem, és erre építem a munkámat is.

Minden coachnak megvan a maga stílusa és a maga módszerei, amelyekkel legszívesebben dolgozik. Magamhoz legközelebb a megoldásközpontú coachingot érzem, de szeretem konfrontálni is az ügyfeleimet, amikor azt célravezetőnek látom. A folyamat kezdetén gyakran használom a ProfilesXT kompetencia- és viselkedéstesztjét, amely hasznos iránytűként szolgál a munka további részei során is. Célorientáltság és strukturáltság jellemez, ezek segítségével adom a keretet a folyamatnak, miközben a téma, a megoldás benned fejlődik, alakul szabadon.

dóri.jpg

árak

Egy ülés ára (1,5 óra):
20.000.-Ft.

 

5 ülés egyben fizetve:
85.000.-Ft.

 

Az első alkalom ingyenes és kötelezettségmentes. Gyere el, és ha úgy érzed, mégsem erre a van szükséged, akkor nyugodtan dönthetsz úgy, hogy mégsem veszed igénybe a coachingot. 

A folyamat hossza változó, általában 5-10 ülésre szerződünk, ami a Te igényeid szerint szükség esetén hosszabbítható.

Az ülések helyszíne Budapest 2. kerület, vagy dolgozhatunk online felületen is.

Kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot telefonon vagy
e-mailben a megadott elérhetőségeimen. 

+36 30 965 68 06

info@odinspire.hu

hány alkalommal számoljak?

HOL LESZNEK
AZ ÜLÉSEK?

HOGYAN TUDOK JELENTKEZNI?

bottom of page