top of page
Man Shouting

A KÖVETKEZŐ TRÉNING IDŐPONTJA:

2021. május 11. (kedd!), 19, 26 és június 2.
(szerdánként) 13-17 óráig

HELYSZÍN: 

online (ZOOM) 

KIKNEK AJÁNLJUK A KÉPZÉST?

 • Azoknak, akik szeretnének határozottabbá válni saját maguk képviselésében

 • Azoknak, akik szeretnének fejlődni konfliktusaik tudatosabb és eredményesebb kezelésében

 • Azoknak, akik szeretnék empatikus készségüket fejleszteni

TEMATIKA:

 • Kommunikációs alapok

 • A konfliktus

 • Konfliktuskezelési stratégiáim tudatosítása

 • Az én-üzenet technikája, önérvényesítési készség fejlesztése

 • Az értő figyelem technikája, empátiafejlesztés

 • Ellenálláskezelés

 • A felnőtt-felnőtt párbeszéd konfliktushelyzetben

 • Az önbecsülés mint mindennek a gyökere
   

A KÉPZÉS DÍJA: 

39.000.-Ft (ÁFA mentes)

A tréning min. 6 fő jelentkezése esetén indul. 

Maximális létszám: 12 fő.

TRÉNER:

Salamon Dorottya

Salamon Dorottya

készségfejlesztő tréner

"Fejlesztő munkámmal ahhoz szeretnék hozzájárulni, hogy az önmagunkkal és a környezetünkkel kialakított harmónia által kiegyensúlyozott, békés, szeretettel teli világot teremthessünk magunk köré mind a családunkban, mind a munkahelyen és társadalmi szinten is.

 

Hiszek a bizalom és az együttműködés erejében. Ezzel a szemlélettel igyekszem élni az életem, és erre építem a munkámat is.

2014 óta tartok különböző készségfejlesztő képzéseket. Tréningjeimen kiemelt figyelmet fordítok a testi-lelki téren is biztonságos környezet megteremtésére, ahol aztán a résztvevők maguk hívják életre azt a csodát, amit csoportműködésnek hívnunk.

 

Mindig lenyűgöz, hogy milyen ereje van a közösségnek. Célom, hogy ennek az energiának az előbújását és érvényesülését segítsem valamennyi csoportfoglalkozásom során. Számomra kiemelten fontos az interaktivitás is, hiszem ugyanis, hogy készségeket játszva, tapasztalva lehet csak igazán elsajátítani."

Hogyan lehet az indulatokat csillapítani egy éles konfliktushelyzetben? Hogyan őrizzem meg a kapcsolatot úgy, hogy közben nem szorítom háttérbe magam, és kimondom, ami fontos a számomra? Hogyan konfrontálódhatnék olyan helyzetekben, ahol fontos, hogy ne bántsam meg a másikat? Hogyan tudnám úgy elmondani, hogy ő is megértse?

Konfliktuskezelési tréningünkön elsajátíthatod azokat az erőszakmentes kommunikációs technikákat, amelyek segítségével határozottan ki tudsz állni saját igényeid mellett, miközben nyitott füllel tudod meghallani a másik szükségleteit is. Képzésünk elsősorban a Thomas Gordon-féle kommunikációs technikákra épül, azt ötvözzük más kommunikációs módszertanokkal, úgy mint a tranzakcióanalízissel és a Thomas-Kilmann-féle konfliktuskezelési modellel.

A tréning során a technikák gyakorlati alkalmazását esszük a fókuszba, és a folyamatos páros és kiscsoportos gyakorlatok keretében rengeteg saját élményt szerzünk a témában. A négy héten tartó képzés alkalmat ad arra is, hogy a frissen tanult technikákat élesben is kipróbálhasd, és a tapasztalatokat visszahozd a csoportba, hogy azokból is tanulni tudjunk. A cél az, hogy a tréning végére magabiztosan és tudatosan legyél jelen a konfliktushelyzeteidben az életed bármely területén.

Technikai információk:

A tréning online, a ZOOM alkalmazáson keresztül lesz megtartva. A kapcsolódáshoz neked semmi másra nincs szükséged, mint egy számítógépre, egy kamerára és egy mikrofonra, valamint stabil internetkapcsolatra. Szeretünk az online térben is ugyanolyan közvetlen és barátságos hangulatot teremteni, mint amilyet a személyes találkozások során megszoktunk, ezért résztvevőinktől azt kérjük, hogy a foglalkozásokon bekapcsolt kamerával és mikrofonnal vegyenek majd részt.

Ha nem ismered még a ZOOM alkalmazást, ne aggódj.

Szívesen segítünk a program telepítésében, ha elakadnál.

zoom_logo.png

RÉSZTVEVŐINK MONDTÁK

Kellemes, szinte baráti hangulatban teltek az órák. A tréner, Dóri közvetlen volt, alázatos, tetszett az őszintesége, tetszett, hogy a saját életéből hozott példákat. A gyakorlati példákon keresztül megkaptam azokat a "technikákat", segédleteket, mellyel a későbbiekben be tudom építeni a mindennapjaimba, akár a munka, akár a magánélet területén. Ezt egy új feladatnak fogom fel és igyekszem tudatosítani is magamban.

Szuper gyakorlatias volt, rengeteg példával. Minden "rávezető" játék nagyon tetszett.

Nem volt sosem az erősségem az ilyen jellegű tréningeken való részvétel. Fontos, hogy az itt elhangzott információkat fel tudjam használni a későbbiekben és ne csak elméletekről beszélgessünk. Szerintem itt ezt most megkaptam.

Mindenkinek csak ajánlani tudom a képzést. Dóri kiváló tréner, emellett számomra energikus, pozitív személyisége, hozzáállása magával ragadó. A tréningen sok hasznos technikát tanultam, ami már a tréning alatt kezdett beépülni a mindennapjaimba, és azóta is keresem a lehetőséget, hogy alkalmazni tudjam, hiszen nem kizárólag konfliktushelyzetekben lehetnek hasznosak.

Konfliktuskezelés tréning

ONLINE program

bottom of page