top of page

Fejlődés, inspiráció, önismeret

MAGÁNEMBEREKNEK

“A világ, amit teremtettünk, a gondolkodásunk eredménye;
nem lehet megváltoztatni gondolkodásunk megváltoztatása nélkül.”

/Albert Einstein/

Az ODInspire alapítójaként tartok egyéni és csoportos programokat magánemberek részére is.  A szemléletmód, amely mentén dolgozom, nem változik, az alkalmazott módszert pedig mindig az aktuális cél határozza meg.
A magánembereknek részére kínált programjaim középpontjában a saját belső harmóniánk megteremtése 
és a környezetünkkel való kapcsolódási módjaink fejlesztése áll.

Üdvözöllek az oldalon, és jó böngészést kívánok!

Salamon Dorottya

tréner, coach, mediátor

CSOPORTOS TRÉNINGEK

Girl with Arms Stretched Out

Stresszkezelés tréning

Tanuld meg tudatosan kezelni a stresszhelyzeteket és válj kiegyensúlyozottabbá a mindennapokban.
 

A legközelebbi ONLINE csoport időpontjairól
érdeklődj elérhetőségeinken.

Konfliktuskezelés tréning

A megfelelő konfliktuskezelési technikák elsajátításával megtanulhatod képviselni a saját igényeidet, és erősítheted a másik iránti empátiás készségeidet is.  Egy új nyelvet ismersz meg, ami által harmonikusabbá teheted a kapcsolataidat.

A legközelebbi ONLINE csoport időpontjairól 
érdeklődj elérhetőségeinken.

Rock Maze

COACHING

Psychologist Session

Egyéni coaching

Ha úgy érzed, elakadtál az életed valamely területén, és valahogy egy ideje csak egyhelyben toporogsz, a coaching segíthet elindulni a vágyott céljaid felé. 

Páros coaching

Szeretnétek tudatosan is erősíteni a kapcsolatotokat és még jobban megismerni egymást? Az önismereti fókuszú páros coaching ebben segít benneteket. 

Wandering Traveler

Útkereso coaching

"

Bárkinek eljöhet az életében, amikor úgy érzi, váltani kell, de fogalma sincs, hogy merre induljon. Az ÚTKERESŐ COACHING program neked szól, ha nem vagy a helyeden jelenlegi munkádban, és szeretnél tudatosan dolgozni azon, hogy kirajzolódjon, merre érdemes tartanod.

MEDIÁCIÓ

Mediáció

A közvetítés olyan konfliktushelyzetben nyújt segítséget, amikor a vitában érintett felek úgy érzik, önerőből már nem sikerül előbbre jutniuk a megoldás irányába. A közvetítés alkalmat ad arra, hogy a mediátor közreműködésével a parttalan vita helyett érdemben folyjon az érdekek egyeztetése. 

Legal Handshake

Az egész tréning úgy volt informatív, vélemény- és gondolatébresztő, hogy érdekes és mozgalmas volt, egy pillanatra sem volt unalmas. A trénereken megfigyelhető volt, hogy felkészültek, ugyanakkor teljesen rugalmasak, élvezetessé tették az elmúlt két napot.

kommunikációs tréning résztvevo

"

Dóri egy rendkívül kedves, elhivatott, profi szakember, akinek nagyon sokat köszönhetek. Végig kísért életem egyik nehezebb időszakán, és támogatott az új döntéseim meghozásában. Mindezeknek köszönhetően váltottam, és elkezdtem megvalósítani a gyermekkori álmomat és ennek pozitív hozadékaként az egészségem is teljes mértékben feljavult. Csakis ajánlani tudom ezt a szakértő Csapatot!

egyéni coaching ügyfél

Dóri nagyon figyelmes volt velem, ráhangolódott az igényeimre. Ha arra volt szükségem, hogy csak kibeszéljem magam, akkor meghallgatott. Ha arra, hogy motiváljon, akkor motivált. Ha feladatokat akartam, azt kaptam. Emellett rugalmasan változtatott a tervein, ha én akartam megmondani, hogy mit csináljunk a másfél óránkban.

egyéni coaching ügyfél

RÓLAM MONDTÁK

bottom of page