top of page

A páros coaching önismereti fókuszú beszélgetéssorozat, ahol a párkapcsolat kisebb-nagyobb kihívásaira nézünk rá közösen. A folyamat lehetőséget ad egymás mélyebb megértésére és megismerésére, sőt akár saját igényeitek felfedezésére. A folyamat célja a kapcsolat erősítése, a konfliktusok megelőzése, és a hosszú távú harmónia fenntartása.

Hiszem, hogy minden kapcsolatnak megvannak a maga kihívásai, és elengedhetetlen energiát fektetni bele a hosszú, boldog együttéléshez. A kulcs nem az, hogy milyenek vagyunk mi külön-külön, hanem hogy hogyan kezeljük egymást, mikor együtt vagyunk, hogyan hatunk a másikra. Ez egy tanulási folyamat, amely által kapcsolatunk elmélyíthető és stabillá tehető.  

Témák, amelyeket – a Ti igényeitektől függően – érinthetünk:

  • Erősségeink és fejlesztendő területeink párként

  • Párkapcsolati önismeret: ki vagyok én, és ki vagy te? (Disc vagy ProfilesXT alapján)

  • Személyiségeink találkozása – Hogyan hatunk egymásra különböző helyzetekben? Mi a dinamikánk? (Disc vagy ProfilesXT alapján)

  • Hogyan hagyjunk fel azokkal a dinamikákkal, amelyek nem szolgálnak bennünket?

  • Hol megy el köztünk a kommunikáció? Hogyan kezeljük a konfliktusokat?

Romantic Couple

Páros coaching

Hogyan dolgozom?

 

Fejlesztő munkámmal ahhoz szeretnék hozzájárulni, hogy az önmagunkkal és a környezetünkkel kialakított harmónia által kiegyensúlyozott, békés, szeretettel teli világot teremthessünk magunk köré mind a családunkban, mind a munkahelyen és társadalmi szinten is. Hiszek a bizalom és az együttműködés erejében. Ezzel a szemlélettel igyekszem élni az életem, és erre építem a munkámat is.

Minden coachnak megvan a maga stílusa és a maga módszerei, amelyekkel legszívesebben dolgozik. Magamhoz legközelebb a megoldásközpontú coachingot érzem, de szeretem konfrontálni is az ügyfeleimet, amikor azt célravezetőnek látom. A folyamat kezdetén gyakran használom a ProfilesXT kompetencia- és viselkedéstesztjét, amely hasznos iránytűként szolgál a munka további részei során is. Célorientáltság és strukturáltság jellemez, ezek segítségével adom a keretet a folyamatnak, miközben a téma, a megoldás benned fejlődik, alakul szabadon.

dóri.jpg

árak

Egy páros ülés ára (1,5 óra):
25.000.-Ft.

 

5 ülés egyben fizetve:
110.000.-Ft.

 

Az első alkalom ingyenes és kötelezettségmentes. Gyertek el, és ha úgy érzitek, mégsem erre a van szükségetek, akkor nyugodtan dönthettek úgy, hogy mégsem veszitek igénybe a coachingot. 

A folyamat hossza változó, általában 5-10 ülésre szerződünk, ami a Ti igényeitek szerint szükség esetén hosszabbítható..

Az ülések helyszíne Budapest 2. kerület, vagy dolgozhatunk online felületen is.

Kérlek, vegyétek fel velem a kapcsolatot telefonon vagy
e-mailben a megadott elérhetőségeimen. 

+36 30 965 68 06

info@odinspire.hu

hány alkalommal számoljunk?

HOL LESZNEK
AZ ÜLÉSEK?

HOGYAN TUDunk JELENTKEZNI?

bottom of page