top of page
ProfileXT® tanácsadás

A ProfileXT® egy olyan átfogó kompetencia felmérés, amelyet számtalan különböző módon állíthatunk a szervezet szolgálatába.
 

  • Hatékonyan támogatja a kiválasztási folyamatot és segít megtalálni legrátermettebb jelentkezőket

  • Alapot nyújt sikeres AC és DC folyamatokhoz

  • Rámutat a vezetők és munkatársak egyéni fejlesztési fókuszaira

  • Vezetőként irányt mutat a különböző személyiségű munkatársak sikeres motiválásához

  • Csapatszinten is kézzelfogható alapul szolgál az együttműködés fejlesztéséhez.

 

A ProfileXT® jól használható az együttműködés fejlesztésére team coachingban is.

Hogyan történik mindez a gyakorlatban? 

A teszt kitöltése interneten keresztül történik. Az eredmény visszajelzése megvalósulhat személyes találkozó keretében vagy online felületen keresztül is. 

Egyéni fejlesztés esetén tanácsadónk felveszi Veled a kapcsolatot egy rövid telefonos egyeztetés céljából. A beszélgetés során mindent szükséges információt elmondunk, amire a teszt kitöltéséhez szükséged lesz. 

Miután kitöltötted a felmérést, tanácsadónk időpontot egyeztet Veled a szóbeli visszajelzéshez.

A visszajelzés egy másfél-kétórás találkozó, ahol szakképzett ProfileXT tanácsadónkkal részletesen fogjátok átbeszélni a felmérés eredményét.  

Csoportos fejlesztés esetén a csoport tagjai önállóan, online töltik ki a tesztet, aminek az eredményeit a csoport együttműködési készségeire vetítve egy közös workshop keretében dolgozunk fel. Természetesen csoportos fejlesztés mellett is van lehetőség egyéni visszajelzésre igény esetén.

Taking Notes

"Nagyon tetszett a teszt, mert olyan dolgokat tudtam meg magamról, amiket nem is gondoltam, és amik büszkévé és magabiztossá tettek."

karrier coaching ügyfél

"Izgalmas dolog egy ennyire éles szemüvegen keresztül ránéznem a saját működésemre. Tisztábban látom az elakadásaimat és úgy érzem, ezáltal könnyebb lesz fogást is találni rajtuk a jövőben." 

business coaching ügyfél

"A teszt segített jobban megismernem magam, illetve segített abban is, hogy továbbtanulás terén mi lenne az az irány ami energiát ad és ami hasznos lehet."

karrier coaching ügyfél

Ügyfeleink mondták

Szeretném az ingyenes DEMO tesztet!

Ingyenes DEMO tesztünket kérheted, ha valamely - minimum 10 főt foglalkoztató - szervezetnél dolgozol vezetői vagy HR management terén.  

Köszönjük az igénylést!
Kérésedet hamarosan feldolgozzuk, és jelentkezünk az általad megadott elérhetőségeken.

Anchor 1
bottom of page