top of page
Wandering Traveler

"

Hétköznapjaink jó részét a munkahelyen töltjük, de vajon mennyi örömet hoz ez az idő az életünkbe? Törvényszerű-e, hogy alig várjuk a péntek délutánt és vasárnap már csak szorongással tudunk a hétfőre gondolni? Elegendő motiváció-e a pénz vagy kell valami más is? Vajon mi az én életfeladatom?

 

"Mikor találsz valamit, ami annyira leköt, hogy nap mint nap akár ingyen is csinálnád, akkor célegyenesben vagy. Ha találsz valakit, aki hajlandó érte fizetni is, akkor megvan a hivatásod." 
/Nick Vujicic/

 

Bárkinek eljöhet az életében, amikor úgy érzi, váltani kell, de fogalma sincs, hogy merre induljon. Az ÚTKERESŐ COACHING program neked szól, ha nem vagy a helyeden jelenlegi munkádban, és szeretnél tudatosan dolgozni azon, hogy kirajzolódjon, merre érdemes tartanod.

 

Előfordul, hogy maga az út világosan látszik már előtted, de mégis toporogsz, és nehezedre esik megtenni az első lépést. Ez az érzés teljesen természetes. Nem könnyű otthagyni egy biztos pozíciót, a csapatot, a megbecsültséget, a biztonságot. Ráadásul valami olyanért, ami egyelőre teljesen bizonytalan. A coaching során ilyenkor ránézünk arra, hogy pontosan mi tart vissza, és különböző gyakorlatokat végzünk, amelyek segítenek a döntésben.      

 

Témák, amelyeket a folyamat során érintünk:

 

- Miben vagyok jó? Mik az erősségeim? Eddigi életem mire készített fel?

- Mi okoz örömet? Mik azok a tevékenységek, amiket igazán szívesen csinálok?

- Mik a számomra legfontosabb értékek? Milyen célt szeretnék szolgálni a munkámmal?

- Miért nehéz elindulnom vágyott cél felé? Hogyan tudnék végre elindulni?

 

A folyamat elején javasolni szoktam a ProfilesXT kompetenciateszt elvégzését, amely hasznos és objektív iránytűként szolgál az útkeresési folyamat során.

Útkereso coaching

Hogyan dolgozom?

 

Fejlesztő munkámmal ahhoz szeretnék hozzájárulni, hogy az önmagunkkal és a környezetünkkel kialakított harmónia által kiegyensúlyozott, békés, szeretettel teli világot teremthessünk magunk köré mind a családunkban, mind a munkahelyen és társadalmi szinten is. Hiszek a bizalom és az együttműködés erejében. Ezzel a szemlélettel igyekszem élni az életem, és erre építem a munkámat is.

Minden coachnak megvan a maga stílusa és a maga módszerei, amelyekkel legszívesebben dolgozik. Magamhoz legközelebb a megoldásközpontú coachingot érzem, de szeretem konfrontálni is az ügyfeleimet, amikor azt célravezetőnek látom. A folyamat kezdetén gyakran használom a ProfilesXT kompetencia- és viselkedéstesztjét, amely hasznos iránytűként szolgál a munka további részei során is. Célorientáltság és strukturáltság jellemez, ezek segítségével adom a keretet a folyamatnak, miközben a téma, a megoldás benned fejlődik, alakul szabadon.

dóri.jpg

árak

Egy ülés ára (1,5 óra):
20.000.-Ft.

 

5 ülés egyben fizetve:
85.000.-Ft.

 

Az első alkalom ingyenes és kötelezettségmentes. Gyere el, és ha úgy érzed, mégsem erre a van szükséged, akkor nyugodtan dönthetsz úgy, hogy mégsem veszed igénybe a coachingot. 

Tapasztalataim szerint az Útkereséshez általában 5-6 alkalomra van szükség. Ez az időtartam a Te igényed szerint szükség szerint hosszabbítható.

Az ülések helyszíne Budapest 2. kerület, vagy dolgozhatunk online felületen is.

Kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot telefonon vagy
e-mailben a megadott elérhetőségeimen. 

+36 30 965 68 06

info@odinspire.hu

hány alkalommal számoljak?

HOL LESZNEK
AZ ÜLÉSEK?

HOGYAN TUDOK JELENTKEZNI?

bottom of page